Nu är dags för årets första Manusbar i Göteborg!

På Manusbaren träffas vi som skriver manus för film, tv och teater och umgås under avslappnade former över en bit mat och något gott att dricka. Kvällen bjuder också på ett panelsamtal med inbjudna gäster på temat: Hur gör man egentligen för att etablera sig som manusförfattare och dramatiker idag? I panelen delar etablerade författare med sig av sina erfarenheter utifrån sin yrkesroll. Vi försöker lyfta på alla stenar och ställer oss frågor som: Hur ser manusförfattarens yrkesvardag ut? Hur stor del av arbetet är uppdrag och beställningar? Vad bör man tänka på när man kontaktar en filmproducent eller en teater med sitt manus? Och hur skiljer sig egentligen teatervärlden mot film och tv-branschen? Självklart är ni som publik välkomna att ställa frågor i samband med samtalet.

I samtalet deltar:

Niclas Ekström, manusförfattare, redaktör och dramaturg inom film och tv.

Sisela Lindblom, regissör, dramatiker och dramaturg på Göteborgs stadsteater.

Dimen Abdulla, dramatiker och dramaturg på Regionteatern Väst.

När: Torsdagen 26 september, kl. 18.00

Var: Kvartersscenen 2Lång, Andra Långgatan 30.

Anmäl dig till info@dramatiker.se. Manusbaren har inget inträde, men det finns ett begränsat antal platser så därför är det först till kvarn som gäller, får du förhinder får du gärna meddela oss.

Manusbaren dyker upp då och då med olika gäster i en skön miljö. Fokus ligger på vårt yrke som dramatiker, manusförfattare och översättare. Om Du har förslag på ämnen eller intervjupersoner för kommande manusbarer – hör av dig!

Loading...