Välkommen till Audiovisual Talks 29 september!

Vid säsongens första Audiovisual Talks möts manusförfattaren Cilla Jackert (S.P.U.N.G, Känn ingen sorg, Vår tid är nu) och regissören Amir Chamdin (Om Gud vill, Hassel, Partisan) i ett spännande samtal om process – styrkor och utmaningar i samarbetet mellan manusförfattare och regissör.

Medverkan är helt kostnadsfri men din anmälan krävs.

ANMÄL DIG HÄR > https://invajo.com/l/nk6apzuQkU

Mer information finner du på film.lindholmen.se/audiovisual-talks.

Audiovisual Talks är en seminarieserie med målet att ge kunskap och inspirera verksamma inom film, tv & rörlig bild att fortsätta skapa morgondagens starka berättelser och upplevelser.

 

#Audiovisualtalks är ett nationellt samverkansprojekt som arrangeras av Film&TV vid Lindholmen Science Park och Filmkontoret Göteborg i samarbete med Kultur i Halland – Film, Filmbasen/Film Stockholm, Film i Skåne, Filmregion Sydost, Norrköpings filmfond, FilmCloud/Förvaltningen för kulturutveckling – VGR och Filmrummet/Svenska filminstitutet

Loading...