Nu är det äntligen dags för Manusbaren igen! Kom och umgås och lyssna på hur det är att skriva humor!

Kvällens gäster: Anders Sparring och Moa Herngren
Moa är manusförfattare och författare. Hon är en av upphovspersonerna till tv-serien Bonusfamiljen och har även varit med och skrivit årets säsong av Solsidan. I vår kommer hon ut med en ny bok som bland annat handlar om just komedi.

Anders är manusförfattare, komiker och barnboksförfattare. Han har skrivit manus till en rad tv-serier, till exempel: ”De tre vännerna och Jerry”, ”Allt och lite till”, ”Höjdarna”, ”Sam tar över” och ”Min bror kollokongen”.

Vi pratar om hur det är att skriva humor. Hur gör man? Finns det något recept? Vad gör man om beställaren inte tycker att ens humor är kul? Vad gör man om folk inte skrattar?

Samtalet leds av dramatikern Paula McManus och publiken är som vanligt välkommen att ställa frågor.

När? 22 oktober klockan 18.00
Var? Bistro NOC, Drottninggatan 87, Stockholm. På Bistro NOC kan du beställa något gott att dricka och äta.
Anmäl dig senast 18 oktober till info@dramatiker.se. Det finns ett begränsat antal platser så därför är det först till kvarn som gäller, får du förhinder får du gärna meddela oss. Manusbaren är enbart för Dramatikerförbundets medlemmar.

Manusbaren dyker upp då och då med olika gäster i en skön miljö. Fokus ligger på vårt yrke som dramatiker, manusförfattare och översättare. Om Du har förslag på ämnen eller intervjupersoner för kommande manusbarer – hör av dig!

Loading...