Enbart för Dramatikerförbundets medlemmar.

Äntligen manusbar! Släpp allt och kom till ett barsnack om hur det är att vara huvudförfattare för en tv-serie.

Kvällens gäst: Cilla Jackert.

Med huvudförfattarskap till tv-serierna ”S.P.U.N.G”, ”Lite som du”, ”Svaleskär” och den nu inspelningsklara SVT-serien ”Tunna blå linjen”, är Cilla en av våra mest erfarna huvudförfattare. Hon har även medverkat som avsnittsförfattare och storylineförfattare till en rad olika tv-serier, samt skrivit långfilm, radiojulkalender och barnböcker.

Hur värnar hon sin vision och den egna rösten när hon jobbar fram en originalserie? När kör hon fast och hur kommer hon loss? Och varför tar allt så himla lång tid? Med ”Tunna blå linjen” som utgångspunkt undersöker vi hur en tv-serie snirklar sig från idé till produktionsbeslut. Samtalet leds av manusförfattaren Linn Gottfridsson och publiken är som vanligt välkommen att ställa frågor.

När? 28 mars 18.00

Var? Bistro NOC, Drottninggatan 87, Stockholm. På Bistro NOC kan du beställa något gott att dricka och äta.

Anmäl dig senast 21 mars till info@dramatiker.se. Det finns ett begränsat antal platser så därför är det först till kvarn som gäller, får du förhinder får du gärna meddela oss. Manusbaren är enbart för Dramatikerförbundets medlemmar.

Manusbaren dyker upp då och då med olika gäster i en skön miljö. Fokus ligger på vårt yrke som dramatiker, manusförfattare och översättare. Om Du har förslag på ämnen eller intervjupersoner för kommande manusbarer – hör av dig! Till att börja med finns Manusbaren i Stockholm.

Loading...